Dialog

Dialog

om kunst og skole

FOKUS har taget initiativ til dialoger mellem skolens og kunstens verden. Gennem dialogerne søger vi at skabe en fælles forståelse for, hvordan vi kan bruge og hjælpe hinanden bedst muligt.


Dialog med ministre

14. januar 2016

havde vi undervisningsminister Ellen Trane Nørby og kulturminister Bertel Haarder på scenen ved et dialogmøde i Dansehallerne. Her blev talt om skole, kunst, dannelse og behovet for en national strategi.


Interessenter mødes

2. juni 2016

samlede vi en række vigtige aktører til dialog om behovet for en national strategi. De 30 deltagere repræsenterede alle de væsentligste organisationer, styrelser og interessenter på skole- og kulturområdet.

Kulturmødet på Mors

26. august 2016 & 25. august 2017 & 24. august 2018

stod FOKUS for en række debatter og aktiviteter på Kulturmødet på Mors. Der var stor interesse fra både kunst- og skolefolk, og det var i den forbindelse, vi fik trykt vores 8 refleksionskort. Vi deltager  igen i 2019.

Interessenter mødes igen

12. januar 2017

samler FOKUS igen de forskellige interessenter til dialog. Denne gang med bidrag fra forskellige forskere på området. Mødet finder sted i Filmbyen i Hvidovre.

Anbefalinger

FOKUS seneste dialogmøde blev afholdt 8. november 2017Christiansborg.

Opsamlingen fra mødet samt de forudgående dialogmøder blev samlet i et brev med anbefalinger til de tre ministre for kultur, undervisning og uddannelse.

Se brevet her:

Anbefalingerne var åbne og lagde op til dialog mellem ministrene og områdets aktører med den konkret erfaring.


Undervisningsminister Merete Riisager svarede på vegne af de tre ministre. Se svaret her:


Copyright @ All Rights Reserved